Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας με ταχυμεταφορική εταιρεία, εντός 1-5 εργάσιμων ημερών, εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας όπου μπορεί να χρειαστούν 2-7 εργάσιμες ημέρες .

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών ενδέχεται να μεταβληθεί λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως ενδεικτικώς, και όχι περιοριστικώς, αργίες, απεργίες, κακοκαιρίες, φυσικές καταστροφές, προβλήματα στις μεταφορές, λειτουργική καθυστέρηση της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την περίπτωση αντικατάστασης ή την ακύρωση της.

H διεύθυνση που δηλώνει ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να είναι πραγματική, έγκυρη και ακριβής. Η εταιρεία δε φέρει οιαδήποτε ευθύνη για τη μη παράδοση ή την καθυστερημένη παράδοση των προϊόντων, σε περίπτωση λανθασμένης διεύθυνσης παράδοσής τους.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας ή για οποιοδήποτε τυχόν παράπονο σε σχέση με την εκτέλεσή της, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@rythmoshome.com ή τηλεφωνικά στο 210 3315459 . Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του προϊόντος από υπαιτιότητα της ταχυμεταφορικής εταιρείας, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη. Σε περίπτωση περαιτέρω υπαιτιότητας της ταχυμεταφορικής εταιρείας, εξαιτίας της οποίας προέκυψε ελάττωμα του προϊόντος, διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται στην Πολιτική επιστροφών.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Τα εξοδα αποστολής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. (24%).

  1. Δωρεάν αποστολή: για αγορές προϊόντων άνω των 60€.
  2. Μεταφορικά 4€: για παραγγελίες, εντός Αττικής.
  3. Μεταφορικά 6€: για παραγγελίες, εκτός Αττικής.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60€

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Εξυπηρέτηση πελατών eshop
Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευή: 14:30-17:30
Σάββατο: 10:00-13:00

Εξυπηρέτηση πελατών χονδρικής
Δευτέρα & Τετάρτη: 10:00-15:00
Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευή: 10:00-18:00
Σάββατο: 10:00-13:00

Τηλεφωνικό κέντρο (χονδρική & eshop)
Δευτέρα & Τετάρτη: 10:00-15:00
Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευή: 10:00-18:00
Σάββατο: 10:00-13:00

Καλάθι αγορών
Scroll to Top